Topkwaliteit

Alissa champagne DSC 0428Alles is er op gericht om de bloemen een lang vaasleven te geven. Dat begint met de rassenkeuze. Montana kiest alleen de sterke rassen Lisianthus, die stevige takken en een lange houdbaarheid hebben. Het spreekt voor zich, dat de hele kwekerij er op gericht is om optimaal sterke takken te produceren. Zo worden de planten altijd een stuk ruimer gepoot dan gebruikelijk is, om vollere takken te krijgen en wordt er volop gebruik gemaakt van een hoog belichtingsniveau. Montana is van nature een ambachtelijke kwekerij waar de bloemen dus stuk voor stuk stevig verwend worden met het beste voedsel, persoonlijke aandacht en een heerlijk zonnetje.

Lang genieten

Om de kwaliteit zo lang mogelijk te garanderen worden de bloemen direct na het oogsten in veilingemmers op water gezet, waarin extra snijbloemenvoedsel is toegevoegd. De Lisianthus wordt diezelfde dag nog vers naar de veiling en de desbetreffende kopers getransporteerd op water met snijbloemenvoedsel. Montana doet dit om zo de bloem een verantwoord ‘lunchpakketje mee te geven voor onderweg’. Hierdoor wordt, wanneer ook bij u snijbloemenvoedsel wordt toegevoegd, het vaasleven verdubbeld.

Vernieuwend

Alissa White DSC 0796Door de tijd is gebleken dat Montana een neus voor nieuwe soorten heeft, door nauwe samen werking met de veredelaar zijn al heel wat successen geboekt!

Montana Lisianthus is inmiddels weer nieuwe juweeltjes op het spoor en is ook die prachtig mooie nieuwe soorten Lisianthus al volop aan het produceren:

Speciale soorten

  • De opvallende Fleur Elise Pink en Blue, heel bijzonder met de verticale lijnen-tekening.

  • De Rosanne in de speciale intense kleuren, gevuld met hele harde bloemblaadjes.
    Rosanne Black Pearl, de (improved) Rosanne Green en de Rosanne Deep Brown/Bordeaux (alleen verkrijgbaar in het najaar)

  • En als laatste en zeker niet de minste, de goed gevulde veelbelovende grootbloemige sterren van Montana: Alissa en haar visuele knop - explosies!!
    In White, Blue, Pink, Green and Champagne.

Allemaal super sterk en werkelijk om te zoenen!